Algemene voorwaarden

Artikel 1 Overeenkomst
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tussen huurder en verhuurder Attractieverhuur Samsam.

Artikel 2 Huurprijs
De huurprijs dient contant bij levering of binnen 14 dagen na levering per bank te worden voldaan. Alle genoemde huurprijzen zijn inclusief 21% BTW.

Artikel 3 Geldige legitimatie
Onze produkten worden alleen meegegeven op vertoon van een geldig legitimatiebewijs waarvan wij een kopie maken.

Artikel 4 Zorg en aansprakelijkheid voor schade
Voor schade of letsel die de huurder aan derden, direct of indirect, ingevolge van gebruik van de attractie veroorzaakt, is de verhuurder niet aansprakelijk. De huurder is aansprakelijk voor alle schade aangebracht aan het gehuurde materiaal tussen het moment van afhalen of bezorgen van het materiaal en het moment van terugbrengen of ophalen van het materiaal. Geconstateerde schade wordt direct of achteraf aan huurder in rekening gebracht, dit geld ook voor vermissing. Hierbij wordt aangifte bij de politie gedaan.

De door huurder gebruikte materialen worden schoon en in goede staat geleverd door ons. Wij verwachten dan ook de springkussens in zo goed als dezelfde staat retour te ontvangen, anders worden er achteraf schoonmaakkosten á € 30,00 in rekening gebracht.

De huurder is verplicht om elke schade en elk gebrek aan het gehuurde materiaal direct te melden. Reparatiekosten aan het gehuurde materiaal zal aan huurder worden doorberekend. Indien het gebrek of de schade aan het gehuurde materiaal buiten de schuld van de huurder is ontstaan, heeft de huurder recht op vervanging van het betreffende materiaal tijdens de duur van de overeenkomst.

Artikel 5 Borg
Wij vragen een borg van € 50,00 voor een klein springkussen en € 100,00 voor een groot springkussen. Deze borg dient vooraf contant bij levering te worden voldaan. Bij retour brengen in correcte staat wordt de borg aan u geretourneerd.

Artikel 6 Betreden op eigen risico
De attracties zijn bedoeld voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. De verhuurder is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of letsel. De attractie is geheel op eigen risico te betreden.

Artikel 7 Annuleringsvoorwaarden
Bij annulering van 5 dagen of minder voor de huurdatum wordt 50% van de huurprijs in rekening gebracht. Wordt de overeenkomst 24 uur van te voren geannuleerd, dan wordt de volledige huurprijs in rekening gebracht. Hierop geldt een uitzondering bij bijzondere omstandigheden zoals bijvoorbeeld overlijden van huurder of familie van huurder en wanneer de weersomstandigheden zeer slecht zijn. De verhuurder zal eventueel al ontvangen bedragen dan terug betalen aan huurder.

Artikel 8 Beperking gebruik
Het is niet toegestaan het gehuurde object voor commerciële doeleinden te gebruiken, mits anders overeengekomen. De huurder mag geen veranderingen aan het gehuurde object aanbrengen, het beplakken, beschilderen of op een andere wijze bewerken van het gehuurde object is niet toegestaan.

Artikel 9 Ontbinding
Indien de huurder zich niet aan de bovenstaande verplichtingen houdt , kan de verhuurder ten alle tijden de huurovereenkomst direct ontbinden.